Tuinhuis kopen

admineditor Tuin

Lugarde is een tuinhuizen webwinkel die al bijna 40 jaar een autoriteit is op het gebied van tuinhuizen, veranda’s en garages. Met of zonder geïntegreerde overkapping, modern of klassiek? Omdat wij maatwerk leveren is alles mogelijk! Sinds 1978 produceert Lugarde houten tuinhuizen, blokhutten en overkappingen van topkwaliteit.

Wij verkopen onze tuinhuizen en blokhutten via een uitgebreid dealernetwerk. Doordat we het productieproces van begin (ontwerp) tot einde (levering) in eigen beheer hebben, kunnen we helemaal inspelen op uw specifieke wensen. Handig om te weten: we berekenen geen extra kosten voor maatwerk!

Online tuinhuis kopen

Bij Lugarde heeft u keuze uit meer dan 200 verschillende blokhutten, tuinhuisjes en priëlen. Daarnaast zijn er diverse accessoires te bestellen om uw tuinhuis nog comfortabeler en completer te maken.

  • Blokhutten
  • Blokhut aanbiedingen
  • Tuinhuisjes
  • Prieel
  • Carports en garages
  • Tuindeco
  • Dakgoten compleet
  • Vloeren en funderingsbalken
  • Dakbedekking
  • Accessoires

Een tuinhuis kopen via onze webshop is zeer gemakkelijk. Kies in de navigatie welke soort tuinhuis u wilt aanschaffen. Daarna onderzoekt u welk materiaal, welke prijs of welke kleur aansluit bij uw wensen. Vervolgens bekijkt u of het tuinhuis direct uit voorraad leverbaar is, zodat u het gekozen product snel in huis heeft. Heeft u een specifieke leveringsdatum? Plaats dan een opmerking bij uw bestelling en wij zullen dan de levering op deze datum verzorgen.

You May Also Like..

Vlonderplanken aanbieding

We kunnen het eigenlijk niet zeggen, maar ergens vinden wij dat we dé hardhouten vlonderplanken webwinkel zijn waar je moet […]

Houten vlonderplanken kopen

Bij Hardhoutdiscount.nl kun je simpel en snel houten vlonderplanken kopen. Ze bieden namelijk een ruim aanbod aan diverse soorten palen […]