VCA certificering

admineditor Certificaten

BLOM opleidingen verzorgt verschillende trainingen, zo bieden we trainingen voor VCA (VOL-VCA & B-VCA) en BHV maar ook opleidingen voor intern transport zoals de heftruck, reachtruck, hoogwerker, hijsen, bobcat, autolaadkraan, reachstacker, stapelaar, verreiker en meer.

BLOM opleidingen beschikt over 14 eigen opleidingslocaties door heel Nederland. Er is dus altijd een opleiding bij jou in de buurt. Je vindt onze locaties in: Etten-Leur, Tilburg, Heerlen, Schiedam, Amsterdam, Alkmaar, Houten, Ede, Hengelo, Venlo, Zwolle, Assen en Heerenveen.

Behalve eigen opleidingslocaties beschikken wij ook over vaste instructeurs in loondienst, wij kunnen dus snel en door heel Nederland vakkundige VCA-opleidingen aanbieden.

Haal je VCA certificaat bij Blom Opleidingen

U bepaalt zelf of u een VCA-certificaat wilt hebben; uw opdrachtgever bepaalt of u een VCA-certificaat moet hebben. Ook wanneer uw opdrachtgever geen VCA eist, is er alle reden om het certificaat alsnog te halen. Want veilig en gezond werken is goed voor uw bedrijf én uw medewerkers.

Het VCA-certificaat is drie jaar geldig, mits u aan de eisen blijft voldoen. De certificatie-instelling komt ieder jaar langs om dit met een tussentijdse audit te controleren. U moet eventuele tekortkomingen binnen drie maanden wegwerken. Lukt dit niet, dan wordt de geldigheid van uw certificaat opgeschort.

U krijgt dan nog eens drie maanden om orde op zaken te stellen. Lukt ook dit niet, dan wordt uw certificaat ingetrokken. Wilt u na drie jaar gecertificeerd blijven? Dan moet u zich opnieuw certificeren volgens de dan geldende VCA-eisen. Bekijk daarom https://www.blomopleidingen.nl/vca/