Somatifie.be

admineditor Veiligheid


Een brandblusser staat onder permanente druk en is hierdoor direct inzetbaar voor het blussen van een brand. Meer dan 85 procent van de beginnende branden wordt bestreden met een brandblusser.

Somatifie.be levert alle soorten brandblussers waaronder schuimblussers, poederblussers, CO2 brandblussers en vetbrandblussers. De blusmiddelen die zij aanbieden zijn gecertificeerd en hebben verschillende bluscapaciteiten.

Waarom een schuimblusser kopen?

Steeds vaker kiezen mensen voor een schuimblusser. Een sproeischuimblusser is voorzien van een mengsel van water en een speciaal voor dit type blusser ontwikkeld AAAF-schuim. Dit schuim zorgt ervoor dat er geen zuurstof meer bij de brand kan komen waardoor het vuur gedoofd wordt. Bij Somatifie.be kun je altijd terecht voor de beste schuimblussers.

Een schuimblusser staat onder permanente druk, heeft een grote bluscapaciteit en een verkoelende werking. Daarnaast heeft sproeischuimblusser een relatief lange spuitduur en een bijkomend voordeel is dat dit type blusser vrijwel geen nevenschade aanricht waardoor u spullen en apparatuur na het blussen kunt hergebruiken. Er zijn ook schuimblussers leverbaar die vorstbestendig zijn.