Letselschade advocaat

admineditor Advocaten

U heeft letselchade opgelopen door toedoen van een ander. Misschien was u betrokken bij een verkeersongeval en liep u een whiplash op, werd u gebeten door een valse hond of raakt u gewond doordat het stuur van uw fiets plots afbrak. In al deze gevallen kunt u in principe uw letselschade op de veroorzaker verhalen. Een letselschade advocaat helpt u daarbij.

Wat is het verschil tussen een letselschade advocaat en een letselschadebureau?

Deze vraag horen wij vaak. Zowel een letselschade advocaat als een letselschadebureau biedt juridische bijstand bij het claimen letselschade. Het verschil is dat bij een advocatenkantoor alleen advocaten werken, die met een hoog uurtarief rekenen en geen kosteloze rechtsbijstand kunnen garanderen.

Als letselschadebureau mogen wij dit wel. Een letselschade advocaat wordt ingezet in de gevallen dat een gang naar de rechter nodig is. In 97% procent van de gevallen wordt echter een schikking bereikt met de tegenpartij. Dit betekent een minder lange looptijd van uw zaak en geen financieel risico voor u. Voor ons dus voldoende redenen om geen letselschade advocaat te zijn.

Letselschade Nederland is opgericht om slachtoffers van letselschade door te verwijzen naar een betrouwbaar letselschadekantoor. Wij merken maar al te vaak dat verkeersslachtoffers of slachtoffers van ongelukken op het werk worden afgescheept met een klein bedrag.

Verzekeraars traineren en frustreren de slachtoffers, om op die manier slachtoffers te dwingen tot het afwikkelen van hun letselschadezaak. Ook wanneer de slachtoffers nog niet geheel hersteld zijn. Ook wanneer een slachtoffer op het punt staat zijn baan te verliezen als gevolg van het ongeval.